keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Kerää tänää ympärilles hyviä ystävii - tai älä.

Yks vaikeimmista asioista tässä elämässä on kaverisuhteet. Juuri kun luulet löytäneesi ihan kivan kaverin, huomast pian, että tämä lopettaa sulle puhumisen lähes kokonaan. Ette näe enään ja pian hän poistaakin sinut ainoasta paikasta, missä sinä sait häneen yhteyden. Ja tottakai kertomatta yhtään miksi toimii kuten toimii. Siinä alkaa väkisinkin miettimään olisiko itse voinut tehdä jotain paremmin, tekikö itse jotain väärin. Miksi hän käyttäytyi kuin käyttäytyi. Näin kävi tänään. Mutta ei siitä sen enempää.

 Tämän takia miun on tosi vaikee solmia kaverisuhteita, koska tahtoisin myös nähdä ja pitää näihin kavereihin yhteyttä. Mutta se on kappasvain vaikeaa, jos toinen ei ole siihen valmis. Ja jos esim elämäntilanne on semmonen ettei juuri nyt kerkiä niin jokaisen hieman järkevän ihmisen pitäisi tajuta että asipista saa sillon kertoa, että se toinen osaa olla "ahdistelematta". Mutta ilmeisesti joillekkin ihmisille se on vaikeaa, pitäs varmaan ajatella että tämä kyseinen tyyppi ei ansaitse miun ystävyyttä. Mut tuntuu se silti pahalle, kun poistetaan kavereista ilman minkäänlaista syytä.
Välillä toivoisin, että osaisin lukea ajatuksia, jotta tietäisin miksi jotkut käyttäytyvät kuin käyttäytyvät. Nää tilanteet ajaa minuu enemmän ja enemmän siihen, että miun on vaikea puhua uusille ihmisille saatika sitten tutustua. Kun alkaa miettiin kuitenkin sit kivan ja semmosen ihmisen löytäessä, kenen kanssa tulee toimeen et kohta toikin varmaan vaan ignoraa mut elämästään pois. Ehkä itse olen vain niin rasittava, ettei kukaan kestä minuu pitkää aikaa. Ehkä siksi miulla on vaan alle  kourallinen kavereita joita nään useemmin kun kerran puolessa vuodessa.
Tääkin tyyppi oli semmonen, ketä mun ei pitäny päästää ihon alle, koska tiesin että se saattaa olla arvaamaton ja ns ignorata miut kokonaan elämästään pois jossain välissä. Siks ehkä yllätyin siitä, kun tää asia nyt tapahtu että se tuntuu näin pahalta. Kuitenkaan ei tunnettu edes mitenkään kauaa. Olen hämmentynyt. Lähinnä itseeni ja pettynyt siihen, että miulla on taas yksi kaveri vähemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti