sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Keittiö kuntoon.

Päätin kokeilla tänään tämän kauniin ja ihana ahdistuksen lievittämiseen siivousta. Ja kas kummaa se auttoi, sen aikaa kun siivosin. Mutta ainakin siivosin paikkoja, joihin en siivousmielessä ollut koskenu sitten muuttamisen. Joten oon myös hieman  ylpeä itsestäni, että sain niinkin paljon aikaseksi.
Syyt, miksi tuo lievitti ahdistusta senaikaa, kun kesti on varmasti se, että kuuntelin samalla musiikkia ja koska keskityin siivoamiseen pysyi ajatukset silloin täysin siinä siivoamisessa eikä vaellellut muualle. Katsotaan jatkanko projektia joku päivä, huoneita on vielä jäljellä :D 
Jotta tästä postauksesta ei tulisi tynkä niin otin neljästä kaapista, jotka siivosin ennen ja jälkeen kuvat.

Nämä kuvat ovat alla satunnaisessa järjestyksessä enkä niihin jaksa löpistä sen enempää. Kertokoon kuvat enemmän kuin tuhat sanaa. 

Tässä myös kauniisti roskien määrä, mitä tuosta kaappien ja keittiön  siivoamisesta tuli. Ja kerrottakoon, että tungin pahvilaatikot (mm muro, tee ym) kokonaisina, joten niiden litistämisellä tämä roskamäärä ei näyttäisi näin valtavalta. Ne nimittäin vievät yllättävän paljon tilaa roskiksesta. 


Löysin päiväystuotteita myös, mistä heitin suuren osan menemään. Tästä mausteesta oli pakko ottaa kuva, koska olen kuitenkin vuoden 2014 jälkeen muuttanut ainakin kaksi, ellei kolmekin kertaa :D

Tälläinen siivouspäivitys tälläkertaa. Ei sentään tää blogi oo täysin vaan miun avautumista elämän pienistä ja suurista asioista. 

2 kommenttia: