torstai 24. helmikuuta 2011

IdolsNyt oli pakko tulla kirjottamaan tänne tosta tänpäiväisestä Idols- jaksosta. Ihan vaan sen takia, että mykistyin tosta Lassin Stairway to heaven kappaleesta ihan hemmetin paljon. Ei voi olla noin mahtavaa, ja vielä noin vaikea biisi kuitenkin ja hyvin veti.
Ennakkosuosikki Lasi lunasti odotukset: "uuden sukupolven Kari Tapio"

Silti, vaikka Lassi onkin tällähetkellä ainakin ehdoton suosikki, en jostain syystä tahtoisi sen kuitenkaan voittavan koko formaattia. Jos vaikka olisi kolmas niin se olisi ihan jees, kunhan pääsee finaaliin. Jotenkin vain se voitto, kun siinä tulee sitten niin helposti se Idols- leima, eitoki etteikö sitä tulisi muilla finalisteilla, mutta silti.

Oli siellä muitakin ihan hyviä laulajia, joistakin yllätyin, kun he vieläkin pääsivät jatkoon. Ilpo on myös aika varmasti finaalissa.
Martan taas ei mielestäni pitäisi jatkaa kilpailussa, osaahan se joo laulaa ihan jees, mutta siinä on vain jotain vastenmielistä, en oikein osaa sanoa.
Ja sitten on tuo Severi, jotenkin tollanen mallipoju, mutta tänään ei ainakaan laulanut hyvin. Ihan hyvännäköinenhän se on, ei sitä voi kiistää, mutta se laulu, eiei ainakaan tänään, meni liian huonosti. Ehkä jos se vielä siitä yrittäisi niin ehkä sitten.

Ja nämä ovat vain ja ainoastaan allekorjoittaneen mielipiteitä, ei mitään yleisiä mielipiteitä :)

LOMALOMALOMALOMA
 
Se alkais sitten huomenna hiihtoloma! Sitä onkin jo kiitettävän kauan tässä odoteltu. Ahvenanmaalle ja Ruotsiin lähen. Huomenna lähtee laiva, 20 aikaa, saa nähdä mitä siitäkin matkasta tulee, kun on kissat mukana. Gangstalle tämä on vielä ensimmäinen laiva/ junamatka, apua!

Ainiin ihmiset muistakaahan katsoa huomenna klo. 21.00 TARTU MIKKIIN, siellä on Olli Herman! Ja jos ette vielä siis tienneet, niin Ollihan laulaa bändissä Reckless love!

Lauantaina sitten katsotaan Emma-Gaala ja toivotaan että Reckless Love pärjäisi siellä. Antti Tuiskun biisinkin saatan taas pakosti joutua katsomaan, noh eipä voi mitään, kerran sitä vain kärsitään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti