lauantai 19. helmikuuta 2011

Meininki on No Let's Go!!!

Tänään tuli sitten putouksen toiseksi viimeinen jakso, josta kaksi sketsihahmoa jatkoi finaaliin.
Munamies ja Timo Harjakainen jatkoivat finaaliin.  Jotenkin arvasin nämä finaaliin pääsevät jo ennen kuin ohjelma alkoi, mutta silti olisin toivonut, että Mr. Mallorca olisi sinne finaaliin päässyt. En oikein tuosta Harjakaisesta tykkää.
Voittajaa ei ole silti vaikea arvata, kyllä sen voiton aikavarmasti Munamies vie. Itse tykkäsin munamiehestä aluksi ja se nousikin heti lemppariksi, mutta sitten tässä muutaman viimejakson aikana ei se ole enään ollutkaan niin kiva. Toki se naurattaa ja näin mutta se on vain jotenkin... tylsä.

Ehdottomia lempihahmoja olivat Mikko Zetterberg sekä Mr. Mallorca. Molemmat olivat omanlaisiaan ja hauskoja hahmoja. Olisin itse suonut voiton ihan kummalle tahansa niistä.Timo Harjakainen ei sytyttänyt missään vaiheessa, oli se ihan jees. Mutten kaikkia sen juttuja ymmärrä, joten ehkä sekin on osasyynä siihen, että siitä tuli yksi inhokkihahmoista, ja hämmästyin kun se pääsi finaaliin.

Jari Potsi, Sui-Hing,  Fimpfhhh Pusutin, Pilvipouta olivat kaikki ihan kivoja hahmoja. Jari Potsi oli ehkä vähän tylsähkö, tai sitten en vain ymmärtänyt sen hahmon pointtia. Shamaani Pusutin oli tosi kiva hahmo ja olisin mielelläni seurailut sitä hiukan pidempäänkin.
-Sui-Hng oli sympaattinen hahmo, tosi ihana. Plvipouta oli taas omalla tavallaan hauska, mutta ehkä rupesi loppua kohden hieman kyllästyttää.
Joo, tässä tuli nyt hieman vuodatusta näistä putouksen sketsihahmoista.
Voivoi, tänään on taas ollut tälläinen perus lauantai, eli vaan koneella istumista eikä mitään järkevää tekemistä :D

Ainii, suunnittelin tässä että jos kasvattaisinkin itselleni pitkät hiukset, tosin ei mulla oo pitkiä hiuksia ollut moneeen moneeen vuoteen, etten sit tiä miltä niillä näyttäisin, mutta ainahan voi kokella. Joten se on sitten hiustenkasvatusoperaatio käytössä!!


SALETISTI NATSAA!!!


1 kommentti:

  1. hahah hauska postaus :)!!

    käythän:
    http://vt-chance.blogspot.com/

    VastaaPoista