lauantai 19. helmikuuta 2011

Meininki on Let's Go!!

Ei ole tänne tullut taas pitkään aikaan kirjoitettua, osin se johtuu siitä, etten ole koneelle päässyt kuin viikonloppuisin ja silloin on muutenkin niin paljon tekemistä, ettei tätä ole ehtinyt kirjoitella. Nyt sain kuitenkin mokkulan, joten päivittelen tätäkin sitten useammin.

Olen siis tällähetkellä Kangasalla, tuulimäen lasten- ja nuortenkodissa, siihen asti, että täytän 18. Tosin kesäloman (ja muut lopmat) saan olla pois sieltä. 
Viimeviikolla oli koulussa joku kokouskahvitus, josta saatiin senioritunteja 10h. Torstaina olikin vanhojen tanssit, ihan mukavaa siellä oli. Tosin en edes käynyt tauolla katsomassa tansseja, mentiin Niinan kanssa vain "tutkimusmatkalle" pitkin koulua. Kaadoin kahvia varmaan sadalle ihmiselle ja "kahvia" tuli sanottua monen monta kertaa :)

Nyt vietän aikaa katsellen seoikeaa, koska Nipsu (alias Niko Saarinen) juontaa :) Ihan mahtava katsella taas pitkästä aikaa Nikon juontoa.♥

Tässä muutama viikonloppu olin Virpillä (täti) ja Annikin tuli sinne. Oli kivaa, tehtiin pizzaa ja pelattin part aliasta, on muuten ihan huippu peli!!

Gangsta on ihan mahdoton kissa, juoksee ympäri kämppää ja ei pysy paikoillaan. Tosin tänään Gangsta on nukkunut ihan älyttömän paljon.
Kurnau, sanoo Gangsta.

1 kommentti: