torstai 8. syyskuuta 2011

Hakuna Matata!

En ole päivitellyt taas pitkään aikaan.

BB on taas alkanut, eli mun elämä nro.2  :D Mielenkiintosia ihmisiä talossa, ja BB- talo on tosi hieo ja erilainen. Asukkaat on mun mielestä rauhallisempia kun viimevuosina, ainakin juhlimisen suhteen. Mä taas kerron hienot mielipiteet asukkaista tässä niinko viimevuonnakin, tosin nyt oon seurannut niiden elämää jo parin viikon ajan!

Mikael: Mukavan tuntuinen ja rento tyyppi. Vähän ehkä tyhmä välillä, mutta silti Ehdoton suosikki. Symppis! Ja hänellä on hyvä musiikkimaku.

Minna: Hiljainen tyyppi. Mutta silti ihan fiksun ja mukavan oloinen.

Ben: Vaikuttaa tosi mukavalta ja ehkä vähän johtajatyypiltä. Ottaa muut huomioon, fiksu.

Tamer, Annika, Ostar, Salar, Amanda: mullei oo edelleenkään oikein mitään mielipidettä. mutta mukavia kaikki.

Sebastian: Ihan mukavan tuntuinen ja oloinen. Tekee tosin paljon kaikkea =) Jos jatkaa tuolla linjalla niin pääsee varmasti pitkälle.

Janica: Mielenkiintoinen (musta tuntuu et kaikki on mielenkiintosia:D) ja tosi erilainen ja niin :D

Suvi: Todella mielenkiintoinen persoona. Tästä ihmisestä halun tietää enemmän. Ystävällinen ja räväkkä persoona.

Stefan: Ihan mahtava tyyppi, erilainen ja ottaa kaikki muut huomioon.

Terhi: mielenkiintosen tuntunen, varmasti hyvin kiva ihminen. Erilainen ja mukava.


Viimeviikonloppu oli ja meni ja nyt onkin taas loppuviikko. Perjantaina taas baareiltiin, Anekin oli mukana. Oli kivvaa. Ane lähti lauantai -- aamuna ja mä olinki kotona, värjäsin millan hiukset, milla oli traconissa. Nukuin huorjat tunnin päikkärit. Lauantaina menin illalla Innan luokke marsuvahdiks, olin yötä sitten siellä.
Sunnuntaina Ane tuli taas meille ja mentin käymään Klubilla, kun halusin keikkailemaan :D Mekanism, For The Imperium ja One Mourning Left.  Klubin jälkeen suunnattiin Roosteriin, jossa olikin jo Saija ja Paula. Syötiin burgerit, en tosin jaksanu syödä kun ehkä puolet. Syötiin vielä jälkkäriks jäätelööö.. omnomnom... Vietettiin roosterissa muutama tunti, kahentoista aikaan alko jamit, mut ei me niitä kauaa jaksettu kattella. Paula sai si idean, et lähetään Viialaan. Oltiin joskus yhen aikaan siellä, etittiin viialan pornomestaria (hessua)..eiku :D Oli muuten hyvin hauska reissu. Mutatie on petollinen, jouduttiin puoliks taino osittai ojjaa, turhauduttiin mut sit päästii ku päästiiki pois. TYTTÖENERGIAA. Oltiin joskus puol viiden aikaan aamulla kotona :D

Ane lähti maanantaina. Tiistaina kävin Gangstan kanssa eläinlääkärissä. Sillä oli tai on kai kohtutulehdis, saatiin antibioottilääkitys, ens viikolla pitäs mennä strerilisoimaan, jotta ei sitten vaan pahene. On tota antibioottia kiva antaa, kun se on pillereinä, mut onneks Gangsta nielee ne hyvin.

Tänään olikin halipäivä. FREE HUGS!! :D Olin Mirellan kanssa halimassa ihmisiä. Ihan paras halija oli joku randon jätkä Äxän edessä huutaa jotai "Free Hugs" ja tulee halaamaan ihan ilosena :D tosi hyvä mieli jäi! :)

Jotain sekalaisia kuvia viä.
 Ane ♥
 Mä sain Nikolta kirjeen ja mun oli pakko kehystää se ja laittaa seinälle! Kävin tässä yks päivä kaupoilla ja mukaan tarttu Mokoman ja Apulannan paidat ja pari huivia lissää! :)
 Gangsta <3
 Balabeli, mä oon nyt kyll'ä jo saanu kasattua ton :D
 Tänään mukaan tarttu Äxästä Mokoman kuoleman laulukunnaat, SauriXien Saurusplaneetta ja Slipknotin iowa
leijo

3 kommenttia:

  1. :D go jenitaa :) ä haluun si nähä ton kirjee :D ku tullaa katto sitä su kämppää taas tai salakuljettaudun henri mukana <3:)

    VastaaPoista
  2. Inca: no tuleppa kattomaan... :D

    VastaaPoista