sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Otsikoton otsikko.

Tylsyys iski, niin ajattelin tänne taas jotain turhaa rustailla. Olen nyt Virpillä käymässä, taino olin eilisen ja viimeyön lapsenvahtina. Ja kuten voi huomata olen taas tullut Suomen puolelle, Ruotsin reissu meni hyvin ja kivaa oli. Ei tullut kyllä oikein mitään normaalista poikkeavaa tehtyä, mutta eipä se mitään haittaa. Torstaina? kävin mummin kanssa kaupoilla, kävellen. Sain uuet kuulolleet (♥), koska vanhoista oli mennyt se johto sieltä sisältä rikki ja ne ei oikein toimineet enään. Vaatteita mulle on tosi vaikee löytää näistä perus vaatekaupoista (H&M, Kappahl, lindex) ja eipä niistäkään mitään taaskaan löytynyt. Kuitenkin siinä lähellä oli sellanen kiva kauppa, mistä aikasemminkin oon paijan ittelleni löytänyt ja nytkin sieltä tarttui paita matkaan. Siellä oli hienoja huppareitakin, mutta hinnatkin oli tuntuvia (1.200kr) joten sinne ne jäivät.
  Perjantaina lähdettiin illalla sitten Ahvenanmaalle, siellä oltiin joskus yhentoista aikaan illalla. Mummi meni siinä sitten nukkumaan, koska joutui vielä aamuyöstä kuskaamaan minut satamaan. Lähdin siis yölaivalla kohti manteretta. Itse en nukkunut ollenkaan, koska ei olisi ollut muutamaa tuntia järkevä nukkua. Katsoin siinä sitten tartu mikkiin - jakson ja yritin kehitellä tekemistä. Kahden aikaan lähdettiin ajamaan kohti satamaa, laiva lähti sitten siinä puoli neljän aikaan. Istuin aamukuuteen laivan kahviossa datailemassa, sitten väsymys iski sen verran, että siirryin hetkeksi istumahuoneeseen (siis huone, jossa on tuoleja xD) nukkumaan. Hetken kerkesin nukkumaan, kunnes tuli kuulutus, että laiva on tunnin päästä satamassa. Söin siinä sitten aamupalaa sekä join pahaa laivan kahvia, mutta pakko sitä kahvia oli juua, että jaksaa. 

Myymälästä en ostanut kuin energiajuoman junamatkalle. Junamatka tuli torkuttua ja Tampereella olin siinä yhdentoista aikaan aamupäivästä. 

  Virpi haki minut asemalta, mentiin Innalta hakemaan minun kotiavain ja käväsin kotona. Sitten tulin tänne lastenvahdiksi. Täällä sitten mut pistettiin katsomaan muumeja, laulettiin singstaria sekä kaikkee muuta jännää. Itse kuvittelin, että olisin minäkin mennyt aikasin nukkumaan, mutta se jotenkin jäi. Ei enää puolenyön jälkeen oikein väsyttänyt, niimpä datailin keittiössä johonkin kolmeen? jonka jälkeen siirryin koneen kanssa sohvalle ja kas, nukahin sitten kone sylissä. Viiden ja kuuden välissä, kun noi tuli kotio heräsin. Siirsin koneen vaan tohon viereen ja jatkoin tässä sohvalla nukkumista. 

Tänään pitäisi vielä värjätä hiukset, koska juurikasvu. (ja musta tuntuu että tästä tuli ihan hirrrmusen tylsä postaus, mutta olkoon)

Tuu säki Jensku ulos!
Miks?
Saat raitista ilmaa. 

3 kommenttia: