keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Hiiohoi ja sillee..

 Viimeviikko oli aika jännä ja mahtava, nyt tuntuu taas hassulta istuskella yksin kotona, kun on tottunu siihen että oli koko ajan joku seurana (ohan mulla noi kissat, muttasilti...) Ane oli täällä tosiaan viimeviikon keskiviikosta eiliseen (tiiistai). Anen kanssa mm. syötiin siipiä keskellä tammelantoria, käytiin Viialassa, roosterissa kahvilla ja sunnuntaina sitten jameilla, käppäiltiin pitkin Tamperetta ja kaikkea muuta hyvin mielenkiintoista NIIN ja katseltiin salkkareita. :)
Lauantaina olikin paljon odotettu Reckless Love Fanimiitti, Anen kanssa saavuttiin rautatieasemalle siinä yhdetoista tienoilla, siellä sitten odoteltiin about. tunti ennen kun lähdettiin kaupan kautta koskipuistoon. Sää oli mahtava, seura oli hyvää ja oli kaikinpuolin mukava päivä. Ane, Petra ja Milja jäi mun luokke yöks ja katteltiin vähän salkkareita, naurettiin, käytiin oikein hienoissa asuissa ja ilman kenkiä vähän kävelemässä pitkin Tammelaa. Kissaa voi pitää turvatyynynä kun  rullaluistelee...

Niin joo, perjantaina oltiin Anen ja Mirsan sekä Heban kanssa keskustorilla kahtelemassa Radio Rockin Jone ja kesäpoikia ( Jone ja Jussi69). Oli taas kivan aurinkoinen päivä ja mukavaa seuraa, musta, mirsasta ja anesta otettiin hyvin edustava hyppyvideo (xDDDD en varmana julkase sitä, etsikää itse jos haluutte nähä)
Tuossa alla on sekalaisia kuvia viimeviikolta, en jaksa alkaa niitä laittamaan järjestykseen tai mitään, koska mun oma kone kuoli :<< ja joudun nyt käyttämään Innan miniläppäriä ja tää ei oikein oo tän netin kanssa yhteistyöhaluinen (latasin noita kuvia tähänkin varmaa melkein 2tuntia)


Ens perjantaina olis Annin valmiustujaiset Valkeekoskella, joten sinne suuntaan silloin. Jos joku tulee seuraksi niin suuntaan sitten illalla täälä Treellä Bar K:hon erinäisistä syistä :D (kiitos Miitulle infoomisesta) ja lauantaina pitäs olla 13.30 Helsingissä avustajarekisterin kuvauksissa että sillee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti