keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Järjestysvaihtui ja muutakakkaa!

Mun PITI kirjottaa vapusta, mutta se vähän jäi, enkä jaksa siitä kirjottaakaan mitään. JOS jotain sattuu kiinnostaan mitä tein vappuna niin kurkkaa tänne!!
Päätin tässä taas järjestää tän kämpän uusiks, koska tuli sellainen fiilis. Harkitsin ensin pitkään, että uskallanko alkaa järjestämään, koska monesti mulla se jaksaminen/ fiilis katoaa siinä puolessavälissä ja sitten tää jää noh. sanotaan että sekasorroksi. Nyt kuitenkin jaksoin loppuun asti ja hihhei, olen tyytyväinen tähän järjestykseen taas jonkin aikaa. Ainoana miinuksena järjetön tila keskellä lattiaa (se näyttää tyhmältä!) ja mulla ei oo koneelle paikkaa sängynvieressä, mutta eiköhän tuo viimesin asia korjaannu aikapian, kun koneesta on kyse. Toi tila tuossa keskelläkin varmaan korjantuu sillä, että hankin jostain siihen maton!
Ainiin! Ja tein juuri päätöksen etten siivoa enään koskaan, koska hups! Onnistuin tuota nojatuolia siirtäessä irrottamaan siltä jalan ja jalkaa ei saa takasin, joten... :D Noh, mikäs tässä.

Ennen järjestyksenvaihtoa. Iso tila!
 
Järjestyksen vaihdon jälkeen. Iso tila!

 Ennen järjestyksen vaihtoa. Alkovi!
Järjestyksen vaihdon jälkeen. Alkovi!
 
Edelleen alkovi Nyt.

 Pöytä ym. härpäkkeet Nyt.
Hylylylykkö.

Tässä oli yks yö se "superkuu". Kävin sitten hieman kuvailemassa, vaikka tiesin etten mitään hyviä kuvia tolla kameralla saa, muttamuutta tälläinen kuva nyt tuli.

 Tein alkuviikosta tilauksen Varustelekaan, sieltä hyppeli sitten kotiin maastohousut♥, sveitsiläinen kengänhoitosetti (käytetty) sekä SCHO-KA-KOLAA. Tuo on ihan taivaallista, vaikken sitä montaa palaa ole vielä syönytkään. 
Jos jotain kiinnostaa enemmänkin mitä tuo pitää sisällään tai muutenvaan tahtoo tietoa niin suosittelen kurkkaamaan TÄNNE.


 mi
Kaikki seitsemän pikkuhihhulia♥
 
Millan ihku idea ja ihku kuva. Seison millan pöydällä. Ei sen enempää tästä kuvasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti