torstai 24. toukokuuta 2012

Pikkujouluilua sekä jameilua ja muutajännää...

Lupasin Hannalle sunnuntaina että kirjotan tänne jotain, vähän se jäi ja nyt kun on tylsää niin päätin että rustailen tänne vähän viime viikonlopun ymym. kuulumisia.

Ane tuli tänään tänne ja käytiin sitten istuskelemassa koskenrannassa ja roosterissa kahvilla ja syötii siipii keskellä tammelantoria. Nyt toi yks meni nukkuun ja valtas mun sängyn --> pääsen nukkuun lattialle tai johonki.
Saa nähä mitä keksitään loppuviikoks tekemistä, jotain hyvin hmm.. jännää  kun meistä on kyse. Perjantaina mennään keskustorille katteleen kun Radio Rockin Jone ja Kesäpojat (jussi69) vähä juontelee ja mitä kaikee oheistoimintaa siellä sitten onkaan luvassa.  Lauantaina olis sitten vihdoista viimein Reckless Love Fanimiitti, jonne tuleekin kaikkia kivoja ihmisiä, jeejee! Osa niistä majottuu tänne mun luokke yöks ja sillee..

Viime perjantaina alottelin tosiaan pikkujoulukauden tuolla Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Hämeenlinnaan pääsin siinä joskus viiden, kuuden aikoihin (koska mummi haki marsut kesälomalle päivällä). Mimosa oli minnuu vastassa asemalla ja siitä suunnattiinkin sitten verkatehtaalle ja keskustaan, keskustassa tavattiin Paula ja muut. Odottelua Verkatehtaan pihassa: istuin ja makasin mm. puskassa, juostiin penkillä ja mietittiin onko se puuta vai betonia, istuttiin Mimosan kans ihkusti sylikkäin ja kuunneltiin recklessejä. Mun suusta tuli keltasia autoja, eiku... ja kaikkee muuta hyvin hyvin normaalia ja sillee...Mutta ainakin oli hauskaa!


Keikkapaikkapaikalle päästiin sisään siinä kymmenen aikoihin, eturiviin tottakai. Rudy Rock (kirjotettiinks se noin?) oli tosi hyvä. "Ei mulla täällä oikeesti mitään näkymättömiä rumpuja oo nää äänet tulee mun suusta" 
Reckless Love oli mahtava, vaikka vetivätkin vaan festarisetin, mutta encore tuli silti, tottakai! Oli taas kyllä mukava sekin bändi nähdä pitkän tauon jälkeen.

Raskasta Joulua oli mitä mahtavin, senhän takia alunperin tuonne tulinkin. Kuinka monesti sitä nimittäin Raskasta Joulua näkee jo toukokuussa? Vielä about puolivuotta seuraaviin RJ-keikkoihin, jeeejee! RJ kokoonpanoon kuului näitten ainamukana (Erkka,Vili, Mirka,Tuomas ja Erkki) lisäksi laulavat hihhulit Jarkko Ahola, Marco Hietala sekä Ilja Jalkanen. Iljan esiintyminen on kyllä aina yhtä hauskaa, se mies on vaan luotu esiintymään ja kyllähän se osaa laulaakkin ihan mahtavasti :)
The Comedians esiintyi viimeisenä, hienosti vetivät covereita erinäisistä biiseistä, tässä bändissä vaikuttaa siis mm. Sami Hedberg sekä Niko Kivelä. 
Pikkujoulut loppuivat sitten siinä 20yli kaks yöllä, joten myöhästyin siitä bussista, johon olin suunnitellut meneväni. Onneksi puoli neljän aikaan meni seuraava, niin ei kauaa tarttenut odotella :)
Lauantaina tuli käytyä Lahessa ja sunnuntaina sitten hienon bussista myöhästymisen jälkeen suuntasin kuitenkin takas Tampereella ja sitten suoraan Roosteriin jameille. Koska Klasu (kissamies!) hostas niin pakkohan se oli nähdä, Paula ja Saija olivat ihanasti miun seurana. Oli mitä mahtavimmat jamit ja hauskaa oli. Paula meinas aiheuttaa mulle kuoleman ja sitä ei auttanut eräs asia, jonka kotona huomasin sitten. Justkun olin hieman rauhoittunut niin pääsen kotiin ja facebookkiin niin saan uuden puolikuoleman :D Mutta mitä pienistä, haha.

Paula piirs mulle Hämeenlinnassa pippelin käteen, sit se tummensi sen roosterissa. Joku pappa tuijotti tota ensin jonkinaikaa sit ku huomasin et se tuijottaa ni se vaa "mä oon vaa vähän utelias" Myöhemmin se sit viä tuli kysyyn multa et miks mullon toi kädessä :D
Klasu♥

 Mulla on kehyksissä nyt kaks roosteriservettiä :D Tostakin löytyy kaikkee jännää tekstiä.
;P
 Jameilua...

 Alotin eilen lenkittään tällästä suloista 3 vuotiasta koiraherraa. Mukavasti se menee lenkillä ja kiva kun saa jotain tekemistä, ettei tarvi vaan kotona istuskella.
 Pertti lähti yks päivä vähän lenkkeileen ja sitten jämähti tohon "muurille" oltiin varmaan joku 10-12min tossa paikallaan. 
 Pakko-ostos suomalaisesta, ei maksanut kun ~ 9e. 
Minttu 5v pelaa vähän Angry Birdsiä :) hihi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti