perjantai 23. elokuuta 2013

So Happy I Could Die


Reckless Love julkaisi toisen sinkkunsa, heidän uudelta Spirit-albumiltaan, jonka on määrä ilmestyä kauppoihin 30.elokuuta. Aivan pian siis. 
Oma mielipiteeni biisistä, näin kolmen kuuntelukerran jälkeen on se, että biisi kuullostaa ihan hyvältä. Ei tullut sellaista "WOOUH vittu miten hyvä biisi"- fiilistä. Mutta eihän sitä aina tarvitakkaan. Luulen, että muutaman (kymmenen) kuuntelukerran jälkeen biisi kuullostaa omaan korvaan jo huomattavasti paremmalta, kun siihen on saanut totutella hieman. Omaan korvaan siinä on ehkä hieman liikaa Mötley Crue vaikutteita, sillä tuo bändi ei iske musiikillisesti hirmuisesti minuun. (Kyllä niilläkin muutama hyvä biisi on mutta..). 
Musiikkivideo on kuvattu Tampereella (propsit siitä), tiedän tuon paikankin. Mutta musiikkivideo on sanotaanko, ei niin hyvä. Taisiis itse en tykkää hirveesti videoista, missä bändi vain soittaa, eikä mitään muuta. Tuo video olisi ehkä ihan hyvä, mutta en diggaa tuota maalin roiskimisesta tms. Kyllä tästä videosta niitä hyviäkin juttuja löytyy, mutta. Paremminkin olisi voinut tehdä. Sama oli hieman edellisen (Night On Fire) videon kanssa, en siitäkään hirveemmin tykännyt.
Mutta mielipiteensä kullakin, nämä olivat miun mielipiteitä, joten älkäähän ottako nokkiinne. :))
Vaikka levyn biisit, se millaisia ne ovat, pelottaa. Aion silti hankkia levyn fyysisenä heti ilmestymispäivänä. 

 Tässä teille Kirppu ja jäätelöä.
Tässä minä kahvilla. LOL

Kävin tässä eräs päivä kaupungilla. Mukaan tarttui pari juttua (materialismionnellisuus). Ja näin kavereita, oli kivaa. Kahvittelu on aina kivaa hyvässä seurassa. 

 Kauan himoitsemani Hynysen uusin kirja....
 ...ja vielä singneerattuna. Nyt on hyvä.
 Eks oo söpöjä haisuleita. 

En yleensä ikinä lue seiskaa, saatika osta sitä. Mutta nyt oli pakko, koska kyseisestä lehdestä löytyi kahden aukeaman pituinen haastattelu....Nikosta. Oli ihan tosikiva haastattelu ja mahtikuvia :D hiii

Ja tässä vielä minä istumassa portailla. 
2 kommenttia:

  1. hahaa haha näytät sellaselta söpöltä ihme mamsterilta tossa ekassa kuvassa susta etkä sellaselta miehekäs mies jenskulta oli jännä huomio ja halusin jakaa sen kanssasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ommmg :D pelottavaa, mutta hyvä että jaoit huomion kanssani :P

      Poista