tiistai 24. syyskuuta 2013

"Sodassa, rakkaudessa ja yleisessä vitutuksessa kaikki on sallittua"

heipähei ja moi taasen. Ajattelin nyt taas rustata tännekkin jotain vähän positiivisempaa kuin viimeksi.
Tässä on tänään juostu muutamassa asuntonäytössä ja eilen vähän "tapeltu" sossun kanssa. Saa nähdä löytyykö miulle sitä asuntoa kuun loppuun mennessä vai tuleeko minusta sitten asunnoton joksinkin aikaa. Ei sillä, tavarani kyllä saa johonkin ja minulla on paikka, missä saan asua sen aikaa, kun löydän oman kämpän. Mutta olisihan se oma kämppä kiva vihdoista viimein.

Muuten tässä on mennyt hyvin ja huonosti, niistä huonoista jutuista nyt en jaksa puhua (koska erinäiset syyt, kysykää jos kiinnostaa). Mutta niin :D

Maanantaina, eli eilen sitten meidän oma Niko Saarinen astui Big Brother taloon. Voi, tämä on erittäin mukavaa. Ainoa "huono" juttu tässä on se, että en pääse katsomaan 24/7:aa, koska en omista tarpeeksi rahaa. :c (joku voi kivasti sellaisen mulle ostaa, eikösniin?)
Niko tuo varmasti draamaa julkkis BB:hen. Erittäin hyvä valinta siis sinne :3 Tottakai tässä alkoi todella aktiivinen seuraaminen omalta osaltani. Te tiedätte (jos olettte minua seurannut), että Niko on kuitenkin yksi tärkeimmistä ihmisistä ja niistä, kuka on vaikuttanut siihen millainen olen ym.
"Elämässään Niko katuu sitä, että on ollut aika itsekäs. Muissa ihmisissä Niko arvostaa sitä, että he osaavat ottaa hänet ilman ennakkoluuloja vastaan.
– Ja tietty hulluus on aina plussaa, Niko miettii."
Nikon esittelyn voitte lukea täältä. Sekä uutisia Nikosta puolestaan täältä.

Kuvasin tässä pari päivää sitten uutta vlogia. 50 tilaajan spessun. Laitan sen  tähän alle upeasti. Menkää muuten ihmeessä tilaamaan kanavani, jos ette sitä ole jo tehneet. :)Ainiin, ja kaikkihan tulee Tampereen keskustorille 5.10.2013 eikös niin?
Siellä on paaaljon vlogaajia. Koska miitti "Torilla tavataan"
Tapahtuma löytyy facebookista, pääsette sinne tästä linkistä!!!
Kannattaa tulla paikalle, sieltä löytyy paljon kivoja vlogaajia, mm. Amppurulaa, Soikkuu, Mentaalisavuke, Eeddspeaks, Cconaf, MrTuomo, Phoolivlog, LauraLaura, Ransuvlog  ja paaaaaaljon muita. (anteeksi, en muista kaikkia :P) Ja tottakai myös Minä.  Tästä tulee jotain niiin jännää.
ELI Tampereen Keskustorilla  5.10.2013 klo.14.00, ymmärretty? ;)

Eikai tässä tälläkertaa oikein muuta. Pärjäilkää ja olkaa ihmisiksi.
Tiesittekö, että ulkona on erittäin kylmä. hyrr..
PUS!

2 kommenttia:

  1. Ahhahah! Toi vlogi on ihan mahtava. :''D Miks ihmeessä menit tekeen tuon? :D Sekopää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaah voi kiitooos :DD Menin tekeen sen juuri siks et oon sekopää :DD en tee toiste :D hyikamala :D:D:D:DD ahaha kiva että tykkäsit ;3

      Poista