perjantai 4. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukuti 4, joululahjatoiveet.

Tänään me tutustutaan vähän mun joululahjatoiveisiin. Ja alotuskuvaa ei tule, koska tallensin sen kuvan päälle vahingossa jotain muuta, hups :D

 Mä poimin tähän nyt jotain esimerkkejä siitä, mitä olis kiva saaha joululahjaks. Kuvat on söpösti napattu googlen kuvahausta.
Harry Potter suuri otuskirja. Tämä ois niin kiva, kun tahon kerää kaikki potter oheiskirjat. Koska noh, oon jonkinasteinen potterfani.
 Harry Potter maaginen maailma.
 Vaikka kaikki kirjat omistankin (miinus salaisuuksien kammio), niin tottakai tälläinen kuvitettu versio olis myös aivan mahtava olla hyllyssä.
 Pitäähän jokaisella potterfanilla nyt värityskirja olla. Ja tähän kylkeen värikynät olis kans aika bueno.
Koska inhoon tätä mun kovaa ja käsinojatonta tietokonetuolia, semmonen pehmustettu ja käsinojallinen tuoli olis mitä mainion, koska koneella tulee istuttua joskus enemmän ja joskus vähemmän.

Ikuisena lautapelien ystävänä, myös lautapelit sen kummemmin määrittelemättä tältä listalta tulee löytymään. 
Ja koska tykkään myös maalailla hyvin paljon, olisi maalit, maalipensselitsiveltimet, se kanvastaulu mikälie mihin maalataan tai vesiväripaperit oikein tervetulleita myös. 
 Myöskin vaatteet olis oikein kivsuja, tuostakaan kollaasista ei nyt kaikki kelpaa, kuten osa paidoista,pipo,farkut tai tuo takki. eieei.. mutta parempaakaan kuvaa en löytänyt. Mutta tuommoiset rock-henkiset vaatteet (topit yms) on oikein lähellä. EMP yms on kivoja kauppoja :3

Hiustenpidennyksistä olen haaveillut taas pitkään, viimeksi oli noin kaksi vuotta sitten ja tykkäsin. Klipsejä en ehkä enään halua, syövät omaa hiustani liikaa, mutta teipit tai perus hiusnauha (mistä saan tehtyä semmosen siimaviritelmän en muista nimeä) niin olis kans mukavat. Ja toki kuvasta poiketen punaisena :3 ja aitoa hiusta. Ei tekohius kestä hybvänä ja käsittelyä.

Myöskin Gopro ja tiskikone olis oivia asioita, mattojakin voisi olla kiva saada kotiin. Ja isompi sänky, kunhan on korkea. Nämä toiveet vain tuppaa olemaan pirun kalliita, ei sillä samoin nuo pidennykset on aika hintavat. 
Lahjakortit erinäisiin kauppoihin on kans kivoja, mutta ei yksinään sama kun rahaa en tykkkää joululahjana saada yksinään (synttärit yms erikseen), mutta johonkin suklaarasiaan tai pieneen, halpaan lahjaan piilotettuna ne toimivat mainiosti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti