keskiviikko 2. joulukuuta 2015

joulukalenterin luukuti 2. Joulukysely!

Tässä pientä joulukyselyn tynkää teille, jos ette jaksa lukea, katsokaa alhaalta video samasta aiheesta, suunnilleen samanlaisia vastauksia löytyy siitä, koska samoihin kysymyksiin vastailin myös videolla :)


1. Parasta joulussa? - Tunnelma, rauhallisuus ja se,että saa olla tärkeiden ihmisten kanssa.
2. Joulumusiikkisi?-  Kuuntelen paljon joulumusiikkia. Raskasta Joulua levyt on ihan lemppareita, mutta kuuntelen myös paljon lasten joululauluja. 
3. Tykkäätkö katsella jouluelokuvia? Millaisia? Tykkään! Lähinnä sellaisia lapsenmielisiä, en näistä aikuisten draamakakkajouluelokuvista niinkään välitä. Ja yhtään joulukauhuelokuvaa en ole tainnut edes nähdä, vaikka tiedän sellaisiakin olevan.
4. Jouluherkkusi? - Herkku. Lasken tähän siis kaiken makean. Joten sanotaan joulutortut
5. Mitä ehdottomasti pitää olla jouluaterialla? - Kinkkua ja paljon, lanttulaatikkoa, perunalaatikkoa, maksalaatikkoa (vaikka olenkin melkein ainoa, joka tätä "koiranruokaa" syä) sekä graavilohta. Siinä ne ehkä "tärkeimmät"
6. Koska joulukoristeet pääsee kotiasi koristamaan? - Tänä vuonna vasta tuossa kymmenennen päivän jälkeen, syynä muutto. Yleensä jo marraskuussa, viimeistään joulukuun alussa.
7. Joulu kotona vai jossain muualla? - Kotonakotona (siis missä asutaan arkena) oon kerran ollut, jos lapsuutta ei lasketa. Eli yhden joulun olen ollut ilman ketään sukulaista ja oli sekin ihan mukavaa, mutta mielummin vietän joulun paikassa, jossa on enemmänkin kuin vain kaksi ihmistä.
8. Itse tehdyt lahjat vai kaupasta ostetut vai molempia? -Riippuu lahjan saajasta. Tykkään itse molemmista, mutta en silti kaikille voisi antaa itsetehtyä lahjaa, joten vastataan että kaupasta ostetut.
9. Laitatko ulkovaloja pimeyttä valaisemaan? - Ulkovaloja en juuri laita, kun meillä on vain parveke, enkä ole koskaan sinne valoja osannut laittaa (vaikka muiden parvekkeita ihailenkin). Sisälle kyllä valoja tulee.
10. Joulu oman perheen kanssa vai isommalla porukalla? - Isommalla sukulaisporukalla on kiva. siis jos lasken perheeseeni kuuluvan vain tuon miehen ja lapsosen.
11. Onko sinulla joku joululahjatoive? -Onhan noita. Niistä tulee erillinen postaus, koska videollakaan en yhtään osannut mainita, niin en niitä tässäkään nyt paljasta :3
12. Paras saamasi joululahja? - En osaa eritellä parasta, koska kaikki lahjat ovat yhtä tärkeitä loppupeleissä.
13. Kamalin saamasi joululahja? - Sama tähän. En ala kenenkään lahjaa haukkumaan,
14. Kuvaile unelmien joulusi. - Lähinnä varmaan unelmien jouluun kuuluu, että ollaan läheisellä porukalla ja kaikilla on kivaa ja kukaan ei riitele. Syödään hyvää ruokaa ja pelataan tyyliin lautapelejä.
15. Mikä on ärsyttävin joululaulu? - En osaa sanoa.
16. Oletko tehnyt jo jouluvalmisteluja tälle vuodelle? Mitä? - Näitä joulukalentereita lähinnä, muuta en.
17. Paras joulujuoma? - Julmust ja glögi!
18. Oikea kuusi, tekokuusi vai ei kuusta ollenkaan? - Oikea kuusi ehdottomasti, en ole koskaan noista tekokuusista välittänyt.
19. Käykö teillä joulupukki? - Ei, mutta varmaan jossaivaiheessa alkaa käymään, kunhan tuo taapero tuosta kasvaa :)
20. Paras joulumuistosi lapsuudestasi? - En osaa sanoa :D 
21Laittaudutko aattona hienoksi vai hölläiletkö koko päivän yöpuvussa? - En ala varta vasten laittautumaan, eli en mitään joulumekkoa tms ala päälleni pukemaan, mutta en myöskään missään yövaatteissa koko päivää hillu.
22. Peruna-, porkkana, bataatti- vai lanttulaatikko? - Lanttulaatikko, vaikka perunalaatikkokin on hyvää.
23. Paras joulusuklaa? - konvehdeista joku.
24. Joulutortut vai piparit? - Joulutortut menee lämpösenä, piparit taas lähinnä sellaisina, että ne ovat keskeltä pehmeitä. Naminami


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti