maanantai 13. helmikuuta 2012

Ei unelma valoa vaadi vaan rohkeutta!                             

Ei tullut viestimiestä eilen ei tullut tänään
Sisälläni kuului: "Kuolen kai hämärään"
Oli noustava itse ylös utopian raunioista
Ei unelma valoa vaadi vaan rohkeutta

Viestintuoja onhan niin että tuhot korjattiin
Ole järkeni valo ja rohkeuteni täältä paeta
Viestintuoja vaikka on niin pimeää on kellareissa edelleen elämää
Ethän lukitse ovea aion täältä vielä paeta


Mulla on tylsää, ollut koko päivän. En oo oikein muuta tehnyt kun istunu koneella ja tuijottanut telkkaria (ihan niinko mä muuten tekisin jotain muuta, mutta tänään on ollu jotenkin ihan supertylsää!) 
Mä heräsin tänäaamuna TAAS yheksän aikaan, en tiä mikä ongelma mulla on. Ihansama mihinaikaan meen nukkumaan niin herään aina yheksältä, argh. 
Sentään jotain hyvääkin, nimittäin Kivenlahtirock! Sinne oli kiinnitetty esiintyjiä, ja taitaapi olla niin että siitä tulee mun kesän ensimmäinen festari. Meen kylläkin vaan yhdeksi päiväksi, lauantaiksi, koska Stam1na sekä Apulanta. On muuten varmaa nyt että nään stam1nan tänävuonna ainakin neljä kertaa, saan vihdoin stam1nan keikoissa Mokoman kiinni, haha :D

Aina en ymmärrä itteeni ja perustettiinki Paulan kanssa "kerho" "En aina ihan ymmärrä Gerkkoa - kerho" Haha, tää oli ihan mahtava idea! Koska tänään kun aamulla keittelin kahvia niin en tiä mitä olin ajatellut, kun sen laatikkohässäkän missä ne kahvinpurut säilytetään, niiin olin siis sen kiikuttanut marsuhäkin viereen. Ei mitään käsitystä että miks, mutta siellä se oli. 
 Mun aamupala, EN JAKSA KÄÄNTÄÄ KUVAA,anteeksi siitä! Minoon ihan koukussa noihin pirtelöihin ja ainakun vaan on aineita niin sellaisia väsään ja syön. Huomaan kaupassakin että kas, ostin taas pirtelöaineita, ne vaan hyppää salakavalasti sinne koriin. ;)
 Muokkasin mun taulua hieman. (Ei, en jaksa kääntää tätäkään) Tykkään tosta lauseesta ihan älyttömästi ja sehän löytyy tösta stam1nan Viestintuoja biisistä, minkä tännekkin linkkasin. 

 Jee, Olen kattellut eilen ja tänään Hannah Montanan kakkostuotantokautta, kyllä se löytyy multa kotoa! Mulla on niin tylsää etten keksinyt muutakaan tekemistä joten katselin sitten tuota, sekin on kohta katottu loppuun, nyyh.(ja kansissa lukee muuten että se kestää 11h ja jotain minuutteja, joten mulla on OIKEESTI tylsää!)


OmNomNom, jäätelöä! jaaa pakastevadelmaa.
4 kommenttia: