sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Finnish Metal Expo

Eilen tuli käytyä Mirellan kanssa Finnish Metal Expossa ja aaaa... oli ihan mahtavaa. Eturivi on kiva♥
Nyt on kyllä kädet ja niska ja kaikki kipeenä, mut oli se sen arvosta todellakin.

Multa loppu Hesassa hienosti akku ja ei saatu ladattuu sitä tarpeeks et se ois kestäny, noo pienen pyörimisen jälkee me kyllä sit löydettii sinne Kaapelitehtaalle.
EVERGREY Me katteltiin ihan sieltä sivusta, mentiin sitten sen jälkeen tonne eturiviin, siihen pääsi hienosti ja oltiin keskellä, joten näkyvyys oli mitä parhain. 
GHOUL PATROL, se oli ihan OK. Tosin emmie enää keikasta paljon mitää muista, haha. 
AMORAL,  se nyt oli hyvä, kuten aina. Tosin yleisö ois saanu olla ehkä hieman enemmän mukana, mutta oli se ihan jees näinkin. Amoral veti vaan puolentunnin setin, ja muistimpa taas et multa puuttuu edelleen toi Amoralin uusin levy, hupsis. 
FINNISH METAL AWARDS, Turisas keräs ihan mahtavan määrän palkintoja, Mahtavaa. Täältä voit katsoa sijoitukset. 
ENGEL, tämä oli ihan oikeesti jopa hyvä! 
FLESHGOD APOCALYPSE, En enää ikinä halua nähä tätä livenä. En tykänny sitten yhtään. Nää soitti sen about tunnin  ja nää soundchekkas sen 45minuuttia, mmiten oikeesti soundchekkiin saa menee nii kauan, muilla bändeillä meni suunnilleen se 15minsaa.
TURISAS, Täydellinen, mahtava. Aaa, kolmas kerta ku näin Turisaksen, kolmas kerta eturivistä ja aina se vaan on yhtä hyvä. 
STAM1NA, Tarviiko tästä ees sanoo mitään, TÄYDELLISTÄ! Tuli muuten ekaa kertaa ikinä keikalla moshattua oikeein kunnolla ja nyt sen huomaa, kun ei päätäkään pysty kunnolla kääntään . Stam1naa en nähny loppuun asti, kuuntelinkin loput biiseistä sitten ensiapupisteellä. En tiä miks, mut pyörryimpä sitten taas keikalla, ja tälläkertaa olin juonu paljon! Palautetta lähtee järkkäreistä, jos ne ei kerta huomaa, että niille huidotaan, meitä oli viä 3 ihmistä jotka järkkärille yritti huitoo, mut eihän tuo huomaa mitään, joten pääsin pois vasta ku olin jo pyörtyny. Mut tässä huomaa kyllä senkin et metallikansa on tosi mukavaa ja yhteisöllistä porukkaa!
Kokonaisuudessaan kumminkin ihan onnistunu matka, pieniä vastoinkäymisiähän käy ny aina, mutta ei se mittee. Mahtava meno oli jajaa kivvaa oli. Osattiin jopa suunnistaa Kamppiin hienosti, Emil tuli meijjän kaa samalla bussilla Treelle :D Ainii, mä onnistuin saamaan tän mun oikeen olkapään jotenki rikki. Se on ihan hemmetin kipee, sitä särkee, ja hyvä et pystyy kunnolla ees liikuttaan ku sattuttutuu, nooo maanantaina sit hypitää lääkärille kahtomaan mikä tässä on.Stam1na sai kultalevynsä täällä. Nehän myi heti levyn ilmestyttyä kultaa, enkä yhtään ihmettele, on se vaan mahtava. Mariskakin sai oman kultalevynsä, ja ohan se sen ansainnut, Mariskalle kuuluu kiitos Tavastia Palamaan! biisin sanotuksista!

5 kommenttia:

 1. "Osattiin jopa suunnistaa Kamppiin hienosti" :DDDDD hienosti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se tosi hienosti...leikittii vähä autoja :D::D:DDD

   Poista
 2. Kaapelitehdas on kova mesta. XDD On tullut itsekki oltua siellä...

  PS: http://ewwux.blogspot.com/

  xxx: Ewwu

  VastaaPoista
 3. Amoral ♥ Sanokoot ihmiset mitä sanoo, mun mielestä Ari Koivunen on just pirun hyvä!

  VastaaPoista