keskiviikko 29. helmikuuta 2012

29. februari, skottdagen

Oon ollut nyt täällä Ruotsissa maanantai-illasta alkaen. En edelleenkään oo päättänyt, millon meen takasin Suomeen, mutta ennen maanantaita kuitenkin.
 Maanantaina mulla tosiaan on vuonna 85 elokuvan kuvaukset, meen siis avustajaksi sinne. Oon tosiaan tosta vuonna 85 elokuvasta innostunut näytelmän myötä, tottakai. Näytelmän (vuonna 85, Tampereen Työväen Teatteri) oon nähnyt 6 kertaa. Tuosta näytelmästä on tällähetkellä tullut 3 eri versiota, vuonna 85, vuonna 85 Remix sekä vuonna 85 Remix Golden Turbo Platinum.  Kaikki versiot olen siis kahteen kertaan nähnyt, ja viimeisimmän olen varmaan tässä jossainvälissä menossa katsomaan taas uudelleen, varmaan sanomattakin selvää että rakastan tätä näytelmää paljon!
Muttasiis jatketaan, en mie ole täällä Ruotsissa oikein mitään tehnyt, koneella istunut ja kattellut Disney channeliä, hassu vaan kattella tota, kun suurimassa osassa ohjelmista on ruotsinkielinen dubbaus ja suomenkielinen teksti. Tänään Disneykanavalla on joku speciaalipäivä ja melkein koko päivän tuleekin elokuvia. Nyt pyörii Mulan 2, mutta en minä jaksa sitä kahtoa, koska siinä on pelkästään ruotsinkielinen dubbaus.
 Mummilla on täällä hieno remontoitu vessa, jossa on kiva poreamme. Kävin eilen kokeilemassa sitä, tosin mun hiukset värjäs veden hienosti vaaleenpunaseks, hupppsis.
Tykkään täällä Ruottissa tosipaljon noista limsatarjouksista, minä kun tunnetusti juon limsaa enemmän ku tarpeeks. Nytkin ostettiin neljä 2litran pullollista kokista (ja jaffaa) 40 kruunulla! Joten ei todellakaan ole kallista. Tuo neljäkytä kruunua on näin karkeesti pyöristettynä noin 4euroa.


 Nikon blogia voi lukeemyös laivalla. Tosin pääsin kommentoimaan sitä vasta mummin luona, just kun olin saanut kommentin kirjotettua niin, kas siirryttiin Ruotsin puolelle ja nettiyhteys tökkäs siihen. 

 Täällä paisto eilen tosiaan koko päivän aurinko, valitettavasti en tajunnut lämpötilaa kurkkia. (Nyt tänään mittari näytti +4,6) Täällä ei ole läheskään yhtäpaljon lunta kun Suomenpuolella.
 Ilkeesti noi mandariiniklementtiinit mitä ikinä ovatkaan oli jätetty liian lähelle mun datauspaikkaa, ja kaskummaa niitä tulee syötyä, haha.


Sara halus makupalan!

4 kommenttia:

 1. takas suomee sielt >8( kuiteki muutat sinne. kuka sun elukoita käy ruokkii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minähän en tänne muuta, syystäettä kaikki on Suomessa, kyl mulle on ehotettu et miksen muutta Ruottiin mut ei onnistu, ku kaverit ja keikat ja kaikki o suomessa!! xDD Inna (elii mun tätinen) käy ruokkimassa elukoita :)

   Poista
 2. hei eiks noi housut tossa vikassa kuvassaa oo mun nunnahattu? :)

  VastaaPoista