lauantai 11. helmikuuta 2012

Pukukoodina musta arki tai juhla

En ymmärrä miks mä heräsin tänään puoli yheksältä (vaikka menin nukkuun joskus kolmen aikaan). Mä en oo siis mikään aamuihminen ja aattelinkin et olisin herännyt tänään joskus yheltätoista, mutta ei. Noh, onneks voi kattella lastenohjelmia tässä ajankuluks, niin ei ihan kokonaan pääse tylsistymään.

Keskiviikkona se No Seppo (Nocebo) sitten vihdoin ilmestyi. Ja kipittelinkin levykauppaan mitä pikimmin ja sain koko komeuden käteen, tyhmänä kävin levykauppareissun jälkeen vielä kahvilla, joten jouduin oottelemaan ennen kuin sen sain varsinaisesti soimaan. Kanssaihmiset kyllä vähän kummeksuen katselivat, kun selailin kahvia siemaillessa albumin kansilehteä.
   Keskiviikkona pääsin lähtemään myös pullakahv1sess1olle, Helsingin levykauppa Äxään (kiitos tästä Innalle, joka kiltisti lainasi minulle rahaa). Oli muuten ihan mahtava reissu, hyvä että lähdin. Vaikka yksin olinkin niin kyllä sitä juttuseuraa löyty. Pari randomia kun tuli juttelemaan :) Olin myös kiltti ja pyysin Mirsallekkin nimmarit pojilta. Menin siis jo toista kertaa pyytämään nimmareita (syystäettä pyysin ensin jollekkin kämäselle paperilapulle nimmarit, ja sen jälkeen siihen tuotiin hienoja Stam1nakortteja tms.) Pexi osottikin mua ja kysy et monennetko nimmarit mä oon tulossa jo hakemaan. Emil nauroi mun nimelle, se oli kuulemma outo :D Jaja Hyrde kysy et monta nimee mulla oikeen on kun kalastin mun ja Mirsan nimmarilaput Hyrdeltä.
    No Seppo on kokonaisuudessaan ihan täydellinen levy, ainoa biisi mikä ei oikein iske on Nomad. Mutta se johtunee varmaankin siitä, että siinä lauletaan englanniksi, ei toki hyvä sekin on. Mutta en vain tosiaan osaa stam1naa englanniksi laulavana/ soittavana bändinä kuvitella.

Tälläinen hieno laatta, olen numero 128! 

Mie tein eilen taas järjestyksenvaihdoksen ja siirsin konepaikan sillai että se ei oo sängyn lähettyvillä. Kiusaan itteeni, saa nähä kauanko menee ennenku oon taas sängyllä datailemassa. Marsujen häkkikin siirty eripaikkaan jajajaja täällä on muutenkin hurrrrrjan siistiä O_ö


 Bussimatka Helsinkiin!

Eilen tuli käytyä kissojen kanssa pihalla, siellä oli kiva ilma. Kissat ei kyllä kauaa viihtyny ulkona, enkä yhtään ihmettelekkään, kun siellä on pakkasta. Tämä oli Gangstan ekakerta, kun se kävi lumihangessa tai oli pakkasella ulkona (ellei sitä lasketa että se tuli kerran vierailulle parvekkeelle). Pertti nyt oli ennenkin ollut ulkona pakkasilla. 


4 kommenttia:

 1. hoohohoh kissat on söpöjä :------3

  VastaaPoista
 2. Gangsta (toivottavasti muistin oikein, toi musta kuitenki) on kauheen kärsivän näkönen :D ja lol kyl sun nimelle nauraa jos on kanita ;( :DD

  VastaaPoista
 3. Missä Kake? Eikö uskaltanut tulla kuvaan? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kake ei päässy tonne paikalle! Sitä pelotti liikaa tulla, eivaa sillä oli muistaakseni jotaa muuta menóo :)

   Poista