torstai 8. maaliskuuta 2012

Harras messutapahtuma EIKU Ari Koivunen Duo.

Suuntasin tänään  (EILEN) tosiaan Valkeekoskelle, koska muistin (huomasin) tuossa aamupäivällä, että Ari Koivunen Duo on Valkeekoskella jo näin keskiviikkona. Ensin tottaka harkitisi, että jaksaako sitä sinne mennä, joten päätimpä kysästä facebookissa asiaa ihmisiltä, Heidi sitten kertoilikin, että siellä on myös Erkka. Tämähän sen 100% vahvisti että, kyllä olen menossa! Ei voi tuollaista missata. Ja hyvä että menin!

Lähdin täältä Tampereelta 15.15 bussilla kohti Valkeekoskee ja menin ensin käymään Annilla, jota en ollu nähny piiiiitkään aikaan, hyihyi. Leikin Sallin (koiraon) kanssa pallolla ja katteltiin telkkaria ja juteltiin niitänäitä hihhei. Keitteli Anni mulle kahviakin (se osas!!). Sovittiin että nähään joskus, mutta tälläkertaa ei saa olla näin kamalan pitkää taukoo välissä!
 Teatterilla, missä siis tämä cafe teatro sijaistsi olin kaksi yli puoli (tähtäsin puoleksi) joten hienosti olin aikatauluissa. Lippu maksoi kympin, ei paha, ei paha. Ihan ok:sti oli porukkaa paikalla, olisi toki saanut olla enemmän mutta hyvänäin. Heidin kanssa tosiaan siellä hilluin. Oli mitä mahtavin keikkasetti. Ja voi sanoo etten IKINÄ ole ollut yhelläkään keikalla, missä olisin putoillu noin pahasti kun tuolla!
Messutapahtuma tosiaan!Niin ja eniten naurattamaan ja mieleen jäi Arin lausahus: "Mietin tuolla vessassa istuessa. Kyllä, minäkin käyn kakalla..." Joo, se kertoi siihen sitten jotain oliko se nyt ala-asteen teatteriesityksestään :) Messutapahtumajuttu tuli   meijän (yleisönsiis) hienosta yhteislaulusta, kun kukaan ei oikee uskaltanut laulaa lujaa ja se kuullosti miltä kuullosti sitten ja kaikkia nauratti kovasti. Ari sanoikin biisin jälkeen että tuntuisi ihan kuin olisi messussa (tai jotain vastaavaa, ei voi mustaa ;D). Kokonaisuudessaan siis ihan mahtava keikka! Oi että! hahhaa.

 "Messun aiheina musiikki, kiusaus..." 

Mistä huomaa, että muovipussissa on kissanruokaa?!? xP

AAMEN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti