tiistai 6. maaliskuuta 2012

...kauan on aikaa siis.


Olin siis eilen oikeastaan koko päivän (15-01.30) Vuonna 85 Manserock- elokuva Vuonna 85 Manserock- elokuvan kuvauksissa. Oli siellä kivaa, vaikka olikin tositosipaljon pelkkää odottelua. Oltiin siis kuvauksissa keskustorilla, ja voin sanoo että kun oot seissy monta tuntia ulkona ja sulla on maiharit (joissa on teräskärki) nii sun varpaat on ihan kiitettävän jäässä! Päästiin me sitten bussiin lämmitteleen aina välillä (kun oltiin eka seisty ja kuvattu muutama tunti). Yrittitupakka maistuu muute jännältä. Olihan se kiva kun pääsi avustamaan ja samalla katsomaan miten sitä elokuvaa käytännössä tehdään. 
Siellä oli tosi mukavaa porukkaa, joten senkin takia oli kiva tehdä koko juttua. 


Edustus. Vasemmanpuolella on mun roolivaatteet. Tollanen toosi hieno takki, housut näkyykin oikeella puolella vähän paremmin :D Tossa pipossa oli kolme tupsua ja aww se oli hauska! : D Mulloli sinistä ripsiväriä, en koskaan uskonut että mulla sellastakin olis, haha. 

Vuonna 85 manserock- musikaalillakin alkaa viimeinen esityskausi syksyllä. Onhan sitä esitetty jo vuodesta 2006, kolmena eri versiona. Kaikki olen nähnyt kahteen kertaan ja varmaan pakko käydä vielä tuo uusin muutaman kerran katsomassa kun se kerta loppuu. Se on ollut niin tuttu juttu, että se siellä ohjelmistossa aina on, että ei sitä osaa enää sitten olla, kun sitä ei olekkaan :D 

1 kommentti: