tiistai 27. maaliskuuta 2012

"Tämä tässä on plektra...plektralla soitetaa rokkia!"

Ane oli mun luona perjantaista maanantaihin. Eilen (koskanyt tiistai) lähin Anen mukkaa tänne Kotkaan.
Perjantain käytiin minä, Ane ja Miitu hällässä ja roosterissa. Hällässä oltiin jostai neljästä kaheksaa tms. Joku about. kolmekymppinen mies tuli meijän seuraan varmaa kolmeks tunniks (ja oli vaa ohikulkumatkalla...huups). Roosterissa me sitten istuttiin miitun ja anen kaa jonkin aikaa. ( Oltiin ennen puoltayltä koton) Hyi muuten, hällän jälkeen mulla oli ihan kauhee olo! Ei kannata juua lonkeroo ja lakushottii tyhjää mahaa. Roosteris kiskoinki sit vaan kahvii.
Lauantaina mentiin Anen ja mun ssuukulais ihmisten kanssa keilaileen. Hävisin!! Keilauksen jälkee suunnattiin keskustaan, kerhoon. Kerhosta matkattiin Roosteriin. Syötiin, juotiin, juteltiin... Yhentoista aikaan aukes se roosterin toinen puoli. Mentiin sinne, aikeina laulaa karaokea. Ekanaa oltiin silleen; " jee, iso lava" mut hämmästysjärkytys oli aikamoinen ku karaoke olikin sellasessa suht. Pienessä kopperossa. Noo laulettiin me Anen kans Uniklubii... Ja joku random mies tuli auttaa meit ku ei muka osattu. Ane sai mut sitten myöhemmin laulaan viä stam1naa. Se random mies yritti iskeekkin mua, lähettiin sit loppujen lopuks sitä karkuun isolle puolelle (hyikamala mikä miees..) Oltiin kotona sit ennen kellojen vaihtamista.
Takatalvi yllätti, kiva oli mu kävellä t-paidassa kotiin.
Sunnuntaina nukuttiin pitkään, tylsisteltiin, meinattiin saaha koripallost päähän ja päädyttiin TAAS Roosteriin. Tälläkertas mielessä jamit. Koska houstaamassa oli Klasu (aka. Kissamies) Rakastuin Klasun hiuksiin, kun yleensä se pitää e nutturalla niin nyt ne oli auki.  Ja aww.. Sellaset about olkapäille (ehkä vähän ylitms) jarkko ahola hiukset. Ja plaa..Klasulla on vaan mitä mahtavin ääni..
Maanantaina panikoitiin jaa hilluroitiin ja matkustettiin tänne Kotkaan. Sini kävi kaahvilla ja eii tää Anen kämppä oo nii pelottava :D Tuolla uunissa on tiikerikakku, jota on hiukan sovellettu. Saa nähä mitä siitäkin tulee.
Kuittaan, tällä puhelimella ei oo kiva kirjottaa! :)
P.s kuvista löytyy sohva, jolla nukun. En antan Anen levittää sitä. Ja joko en vaa osaa tai puhelimel ei pysty kääntää ja siirteleen noita kuvia (epäilen osaamattomuuttani)


1 kommentti:

  1. hah toi junalippu on vähä ööö joo, xD mikä edes on perus opiskelija?? :D

    VastaaPoista