torstai 22. maaliskuuta 2012

Nyt on tarkoitus häiritä..

Tää kirjottaminen on taas vähän jäänyt. Isoin syy siihen on se, että mun netti on niin hidas (käytän siis puhelimen nettiä ja koska saldo on finito en voi nostaa nopeutta normaaliksi). Ei tässä muuten ongelmaa niinkään ole, mutta kuvien lataaminen on hurrrjan hurrrjan hidasta ja en tykkää tehdä merkintää ilman kuvia.

Jokatapauksessa, se siitä aiheesta. Milla oli täällä viikonlopun ja oli hyvin jännä viikonloppu kylläkin. Teemabiisinä toimi Justimusfilmsin Jorma, Reino ja Fabio Rantaleijonat. Me pelailtiin Party Aliasta, katteltiin cry baby ja Yes Man! syötiin ruokkaaa ja kaikkee muuta jännää xD AINII ja käytiin me sillon sunnuntaina Villilän kauppakeskuksen avajaisissa: ilmasta kahvia ja Duudsonit (Jarppi ja HP)

 Ollaan edustavia keskellä yötä ja sillee.. (sorimilla)
Tällä viikolla mulla on ollu joku vastoinkäymisten ilta/yö. Kun ihan joka ilta/yö on jotain käyny.
Maanantaina, lähdin viemään roskia, kunnes huomaan että hups, roskat jäi sisälle sekä aivaimet. Ei siinä sitten mitään, onneks olin vielä rappukäytävässä että sain opetella nopeesti huoltoyhtiön numeron ulkoo (mullahan oli siis kaikki kotona lukkojen takana). Ei sitten auttanut muu kuin lähtee juokseen juur sataneessa lumessa ILMAN KENKIÄ  Tammelantorin Burgerille soittamaan ja sitten juosta takasin kotiin oottelemaan ovenavausta, sain muuten odotella puolisen tuntia. Vihdoin pääsin sisälle ja sain ovenavauksen, koska en omistanut käteistä niin sain hienon kuitin että perässä tulee 45euron lasku, oujee.
Tiistaina. lähdin joskus yöllä rullailemaan Kalevan ABC:lle koska halusin limsaa. Joo, ei siinä mitään hienosti pääsin sinne ja sain ostettua limsan. Ei sitten ennen kuin istuin maahan laittaan rulliksia takasin jalkaan ja laskin ihan normaalisti muovipussin (jossa tämä limsapullo oli) maahan. Pian alkaa kuuluun sihinää, limsapullon pohjaan oli tullut pienenpieni reikä, josta se limsa hienosi yritti tulla ulos. Pääsin kotiin sen pullon kanssa ihan ok:sti tosin eihän siinä kotiintullessa hirvittävästi sen reijän takia enää hiiliappoja ollut, ja milläs sitä juo, jos pohjassa on reikä! (oli siis vielä puolentoistalitran pullo). Sain sentään sen siirrettyä toiseen pulloon, mutta puolet jäi hiilihapottomuuden takia kyllä juomatta.
Keskiviikkona, ostin päivällä muumilimsaa ja menin kotiin. Kotona ennen ku lähin käymään toivontuvalla join siitä muumilimsasta vähän ja laitoin sen johonkin eteiseen. Kuitenkin kotio tullessani en löytänyt koko pulloa enää mistään, en edelleenkään tiedä missä se on ja oon ihan satavarma että jätin sen kotio. Että sellasta
Tän illan tapahtumia odotellessa xD

Tänne tulee ehkä tänään jo sellanen kiva urpo (soriane). Elisiis Ane tulee tänne viiikonlopuks jaja perjantain ohjelmasta ei tiietä mitää, lauantaina käydään EHKÄ keilaamassa mutta illan ohjelma on vielä auki. Sunnuntaina suunnataan varmaankin roosteriin jameille, koska kissamies! 
Maanantaina minä lupasinkin lähtee sitten käymään Kotkassa, voiettä saa nähä mitä siitäkin sitten tulee :D 

Kivakun marsut sai heinää, mutta toi jostain kumman syystä pöllyää ihan tosipaljon. Ei siinä muuten mitään, muttaku mulla on sellanen ihana heinäallergia, et jos heinä pöllyää tositosi paljon niin alkaa nenä vuotaan ja sitten aina kun heinä kukkii niin nenä vuotaa. Tää onneks menee heinixillä ohi, joten ei auta muu kuin marssia apteekkiin. 
Mä sain uuden sängyn!! Tosin mulla meinas mennä hermot ihan vaan pari kertaa kun tätä kasailin, oikeesti ku ei voi onnistua. Ainoo pelottava puoli on se, että tää on ihan hemmetin korkee, oikeesti huikamala! Ja sit kun tää on kuitenkin suhteellisen uus niin nämä patjat on vielä kovat. (pitää sanoo Anelle et pomppii oikeesti tässä sängyllä xD ) 
Ostin muuten eilen Turo's Hevi Geen levyn! Makso hurjat 50senttiä kirpparilla, muttaku tää on mahtava bändi. Mä kuuntelin tätä joskus pienenpänä ja osaan osat sanoista edelleenki ulkoo. Ja kauhee ku on muistikuvia ku joskus Millan kanssa lauleltiin ihan täysiä keskellä olohuonetta punakenkäistä tyttöä (jota ei tässä levyllä kyl oo) ja Peeniskateutta. Että mielenkiintosia biisejä sitä pienenä lauleltiin. 

HAASTE!
 Niijoo Milla haasto mut! oon tylsä enkä jaksa ajatella joten en haasta ketään!
Paitsiettä voisin haastaa Nikon
Kerro mitkä viisi asiaa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. 
Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa.  

En varmaan osaa heitellä tähän pelkästään viittä asiaa, joten tästä tulee hieman sekava tää on sellanen viis öö.. ns. aihealuetta tai sillee.

1. Varmaan ostaisin keikkalippuja jajja festarilippuja xD Ja muutenkin kaikkee jännää musiikkiin liittyen levyjä, vaatteita ymym. kyl te tiiätte, ehkä 
2. Johki ulkomaille vois mennä, menisin Floridaan koska teemapuisto. 
3. Ostaisin jostain kämpän kun kerran olis rahaa ja sit saisi sinne ostettua kaiken tarpeellisen.
4. ja mitänyt kaikkee tarpeellista ja ei-niin-tarpeellista tavaraa ymymy...
5.ja sit olis varmaan taloudellisesti hyvä tilaisuus saada se Chihuahua, joten se olis kyllä kans yksi hankinta. : D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti