tiistai 10. tammikuuta 2012

halutaan olla..

 Mun unirytmi on edelleen ihan sekasin, en oikein osaa kääntää sitä. Mutta ehkä sitä ei edistä se että herää iltakuudelta!  :D

 Mä tässä yksYÖ tein ruokaa, ja mikäs sen parempaa ajanvietettä ruokaa tehdessä kun kattella justimusfimssin uusin video!
 Mulla on ollu tän järjestyksenvaihdon jälkeen ongelmana tietokoneen paikka, kun en omista mitään pöytää mihin vois sen laittaa ja sillai. Toi kissojen nukkumapaikkakin alko olla vähän epäkätevä. Niin sitten keksin sen, mulla on kaks tällästä IKEA:n seinähyllyä, otin niistä toisen ja tein siitä ittelleni konepaikan. Tää on vähän korkee mut ei se mittee. Tää on ihan kätevä silti.Viimeyönä mulla, Riikalla, Anella ja Sinillä oli chattaily-yö :D Oli tosi kiva kun kerranki oli yöllä jotain tekemistä, kun jostain kumman syystä ei oikein noi kaverit, varsinkaan näin arkisin, valvo öisin niin ei sitä keksi mitään tekemistä.
En olis ikinä uskonu että Ari Koivunen löytyy laulamasta räppilevyltä mutta näin kävi. Kävi myös niin että voin sanoo tästä koko levystä että on muuten mahtava. (En olis koskaan uskonu tätäkään et minä sanon jostain räppilevystä että se on hyvä)

PUTOUS alko tossa viikonloppuna sitten taas. Hyvältä vaikuttaa tää tänvuotinenkin putous. Sketsihahmoista en oikein osaa tässävaiheessa vielä mitään sanoa, eikä ainakaan heti tässä ekalla kerralla kukaan noussut suosikiksi. Joten katsellaan, katsellaan.


NII JA KOSKA MULLA ON 30 LUKIJAA NIIN VOIS TEHÄ JONKUN ERIKOISPOSTAUKSEN, HEITTÄKÄÄPÄ IDEOITA KIITOS!!2 kommenttia:

  1. Mää oisin aika hyvä erikoispostauksen aihe :---------) Caffééé hour med mirsah

    VastaaPoista
  2. mirsa: oikyllä :D Kyllä toi ainaki kuullostaa paremmalta mitä mulle ehotettiin (recklessien alastonkuvapostaus lumihngessa xP)

    VastaaPoista