lauantai 7. tammikuuta 2012

jonkun kauan sitten unohtuneeeeeenn....


Kävin eilen (toissapäivänä, koska kellopuolikaksi) katsomassa näytelmän 5 vuoden rakkaus. TTT-klubilla, oli muuten jännä paikka.. Ja voin suositella sitä kaikille, Jari Ahola oli taas loistava niinkuin aina.
Teatteristahan innostuin itse tässä muutamia vuosia sitten, kun mummin ja vaari vei minut katsomaan vuonna 85 näytelmää (ja tämä oli ihan se kantaesitys). Taino olin minä teatterista jo sitä ennen innostunut, harrastin nimittäin Teatteri-ilmaisua noin kolmen vuoden ajan, lopetin sen seiskaluokassa syystäettä ryhmääni tuli sellaisia ihmisiä mukaan, keiden kanssa en oikein tullut toimeen ja ei ollut enää fiilistä jatkaa. Nyt kuitenkin ensi maanantaina aloitan Suomen Teatteriopistossa, harrastelijapuolella iltaopintoina. Tosiaan maanantaisin aina kolmen tunnin ajan. Oon aina tykännyt näytellä ja sillon ilmasutaidon opettaja sanoikin minulle että se tulee multa ihan luonnostaan, näytteleminen siis.

Jatketaan vielä tällä teatterilinjalla sen verran, että ihan ehdoton suosikki näyttelijöistä (ja nyt siis teatteripuolella juurikin) on Jari Ahola. En tiedä miksi juuri Ahola on se paras, mutta ah kyllä se vain on. Ja se lauluääni, jotain aivan käsittämättömän mahtavaa. Vuonna 85 näytelmässä Ahola esittää Maunoa, joka on (ylläri) lempihahmoni koko näytelmästä. Muutamia näytelmiä, joissa Ahola esiintyy on tosiaan tullu nähtyä. Ja olenkin ottanut tavaksi käydä katsomassa ne kaikki, vielä olisi näistä nyt pyörivistä Anna-Liisa katsomatta.
  Ehdoton lempiteatteri on kyllä Tampereen Työväen Teatteri. Se on monipuolinen ja tosi mukava paikka muutenkin. Niko kyseli facebookissa mitä ihmiset on päivän aikana tehneet, kun on ollu pyhä :D Ja miten joku tollanen pieni vastaus mun kommenttiin voikin piristää päivää huomattavan paljon. Ei oikeesti, tuli tos hyvä fiilis.♥ 
Ja tänäyönä(kään) ei nukuta, koska Niko on töissä, joten kyllähän sitä pitää seurailla taas kerran.

Joku demittäjä teki tossa päivällä keskustelun missä kertoi vihaavansa marenkeja niin sain siitä fiiliksen ja oli pakko itse tehä marenkeja. Minä siis rakastan marenkeja, omnomnom..

 Löysin arkistojen kätköistä itsestäni vuonna jotain ja jotain tosi edustavia kuvia, mutta tulkoon nyt tänne nämä. Tää oli tätä aikaa, kun halusin mustat hiukset, mutta en saanut värjätä kuitenkaan kokonaan mustia hiuksia...2 kommenttia:

  1. jari ahola <!3
    maunona ihan kuningas, ei vois olla parempaa! sit kun ohjelmistossa oli vielä amadeus nii ah kuin hyvä mozart se oli siinä:'3333 rakkaus!

    VastaaPoista