sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Nyt on ollu pitkä yö...

Mun teki nyt ihan hurjasti mieli päivitelä tänne jotain, mutta aiheita ei nyt kauheasti ole, mutta toivotaan ettei tämä tunnu kovinkaan tylsältä kuitenkaan. Tultiin eilen tosiaan Anen kanssa tänne Innalle, kun noi Virpin lapsoset oli täälä hoidossa. Tehtiin tosi edustavannäköisä pizzaa ja muutenkin oli aika jännää.
 TODELLINEN TILANNEKUVA ;)

 MUTTA voin sanoo et oli ehkä jännin yö ikinä, en oo sit ennen pitäny ensin puoliltaöin jotain 20minsaa sylissä 4v lasta, joka on kuumessaa...
Sitten katteltiinkin leffaa. Inna meni jossain välissä nukkuun me datailtiin anen kans ja meni ehkä HIEMAN liian lujjaa.
 Sitten sain joskus alkuaamuyöstä laittaa Nasulle (marsu!!) sukkapuvun uudestaan kun se oli saanut sen pois. Joskus viiden aikaan taas siivoilin kissanpissaa lattialta, kun Toope oli käynyt vähän pissimässä.
  Sitten tässä aamuyöstä yritän pitää ton kissan hiljasena, kun se ei oo tottunu oleen koko ajan sisällä niin se huutaa koko ajan ulos. Hassua ottaa joku kissa syliin ja hyssytellä sitä xD
 
____________________________________________________________________________________________________
 JA NUKKUMATTI ON UNOHTANU MUT TAAS
_____________________________________________________________________________________________________


 Katteltiin leffaa Tuhkimotarina (nettitreffileffasiiseiseteinilffa) ja datisteltiin samalla.Mun serkkuset ja nämä hoitolapsoset!

Puhelindatausta. 

Oikeesti, ärsyttävää kun ei väsytä. Ihmettelen sitä suuresti, koska nukuin viimeyönä ehkä sen 3h? Niin luulis nyt jo väsyttävän, mutta ei. Ja kun ei tässä koneella mitään tekemistä keksi kun kaikki muut nukkuun niin äää.. Yksin jaksa dataa (vaikka sitähän mä muutenkin päivät pitkät teen). 
Tänään illalla olis sitten suuntana Roosteri, meillä on vaan ihan minimaalisen vähän rahnaa! En tiiä sit miten aatelitiin selvii, mut ei se mittee, hahah. Ja jameja mennään tosiaan kuunteleen kun hessupieni soittelee siellä rumpuja :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti