maanantai 16. tammikuuta 2012

Pullamössökavereita ja kaikkea muuta jännää!

Perjantai-lauantai yö meni valvoessa, Milla oli täällä, kun sillä oli aamulla lähtö samoihin aikoihin ku mulla :) Pelattiin joskus aamuyöstä Party-Aliasta.. ja kaikkee muuta jännää :D hahah. Olin lauantainan Raumalla marsunäyttelyssä. Oli suhteellisen hämmentävät noi arvostelut, norjalaiset tuomarit, niillä ei ollu tapana antaa Norjassa PET-luokassa pisteitä ollenkaan ja muutenkin ne katto tosi nopeesti noi marsut ja nää arvostelukaavakkeetkin oli jotain niin hämmentävää. (alla, klikkaamalla saa isommaks).

Lauantaina kävin illalla, kun kotio olin päässy niin Paulan ja Miitun kans kaupungissa, koskarissa hihhuloitiin jonkin aikaa, keksittiin pullamössökuvajuttu (jonka muute toteutin, kuva alla) ja naurettiin joillekkin jokka kinas leffapaikoista. Syötiin jäätelöä ja muuta jännää :D Kun pääsin kotiin ni olin viä jonkin aikaa hereillä (wouh) tosiaan, sittenku menin nukkuun ni sitä valvomista olikin jo päälle 37tuntia takana, joten ehkä ihan aiheellista mennä nukkuun. Nukuinkin pari tuntia, kunnes heräsin, kattelin voittojahdin, koska NIKO, ja sit nukahin taas, heräsin joskus viiden aikaan ja kattelin taas hetken chattiä, koska Niko, ja sitten jatkoin nukkumista. Joskus yheksän aikaan siitä nukkumisesta tuli sellasta hienoa pätkittäistä. Heräsin varmaa 15-30minuutin välein, enkä oikee tiä ees miks. 

Mä laitoin ton meijän pullamössökuvan facebookkiinkin. Meillä vähän lähti kaikki käsistä ja sit me vähän kommentoitiin, nyt siinä on jo enemmän kommentteja ja Mitikkakin kävi siellä hienosti kommentoimassa, APUA :DOsaan olla ainakin melkein edustava.

 kokistaaaaa.
 Viimeyönä ei toki tullu katottua chattiä, ei ei ei XDDD Tosin mä yllätin itseni ja menin JO joskus kolmen jälkeen nukkumaan, sit  heräsin tänäaamuna siihen et Gangsta oli tullu mun viereen istuun ja tuijotti mua. Oikeesti, pelottavaa.

Tässä ihkuja mukataiteellisia kuvailuja mitä mä hienosti viimeiltana tyksyyksissäni kuvailin.KUKA TIETÄÄ MIKÄ TÄMÄ ON?!?!?!

JA jooo osaan edelleen olla hyvin edustava, ettämoivaan.

3 kommenttia:

 1. se on rl tarra.

  miten noi marsut si pärjäs ku en tajua noista arvosteluista mitää?:D ja sivukeesi jee♥ mulla se muuten kesti tosi hyvin, lopulta tokana conipäivänä litistin sitä pikkasen kun en jaksanu enää:D muuten mulla ois se varmaa viekin

  VastaaPoista
 2. öö miks sun hiukset on aina takaa tollee oudosti pystys ? ois paljo siistimmät jos laittasit ne aisoihi vaik lakalla =) plus kantsii siistii vähä kulmiiki ei pahalla mut oisit nätimpi.

  VastaaPoista
 3. Milla: Noku en tiiä ku en ota arvoisteluist selvää XDD hahha noniii :D:D

  Anonyymi: en ny ihan ymmärtäny mitä tarkotit tolla "takaa oudosti pystyssä" ei noissa kuvissa ees näy miten mun hiukset on takaa. Jos taas tarkotit tota sivukeesiä niin se on tarkotuksella tollai, ja siihen on käytetty tuhannesti lakkaa, joten.... :D Ja joo kulmia pitäski siistiä, en oo koskaan ees koskenu kulmiini ku ei oo oikee kiinnostanu eikä oo ollu jaksamista.

  VastaaPoista