maanantai 2. tammikuuta 2012

Don't worry it's not my blood!!


Mä en toki ostanu ittelleni miesten kauluspaitaa (tosin siuronmumi makso♥♥) Mut vvaa, tää on kiva!

Tänään tuli tosiaan käytyä Päivillä synttärikahvilla, heräsinki muuten hurjan aikasin, kahelta päivällä xP Sit kotimatkalla käytiin prismassa ja sain ton paijjan ja marsut sai ruokaaa omnom..

kaaauluspaita. Ja oon tosi edustava taas, eka kuva vuodelta 2012!! Joskus kymmenen aikaan aamusta, mähän heräsin ite jo jostain hyvin mystisestä syystä seittemältä aamulla.

 Pertti osaa tän söpöilyn,.. yritin kuvata meistä yhteiskuvaakin mutta jostain kumman syystä mikään ei ollu kovin hyvä. Ei osata näyttää yhessä normaaleilta XD

 Tää paita♥ oon kattellu et haluun tän jo vaikka kuinka kauan ja vihdoin se on mulla. Tosin unohin miten jättikokosia miesten M-koon paidat on, olis pitäny ottaa S mut emmie ennää jaksa ruveta tätä vaihtelee, kelpaahan tääki ihan hyyvin.

 IIPA!!! Iipa kävi täälä tässä ennen ku vuos vaihtu jajjaa oli yötä, tosin oli jännä yö ku Elli alko poksahtaa. Mut näkipä Iipakin marsusynnytyksen :) Tosin lähettiin kahen aikaa yöllä hakee äidinmaidonkorviketta Kalevan ABC:ltä... marsulle siis, tosin ei se pieni jaksanu sitten kovin kauaa, mutta yritettiin ainakin. Piti ottaa  ABC:lle henkkaritkin varmuuden vuoks mukaa, seku on K-18 öisin.

Tällänen erittäin sulonen marsuvauva sieltä kuitenkin selviytyi. Liian sulonen. Kolme tuli, mutta vain yksi jäi. 

 Sisko ja sen sisko lumisateessa. : D
 Edustuskuva (y) Mutta tässä olen hienosti ja tosi lämpimästi pukeutuneena lähössä kahtoon timantteja taivaalla. Oli muuten ihan hurjan upee.
Sylämmiä♥

4 kommenttia:

 1. HEI APINA!!!!! kiva toi siun ja millan kuva :3 mäkin olin tuol ilotuliluikutuksessa :___:

  VastaaPoista
 2. iincaa: heihei abunababa! kiitoskiitos ;3 aijjaa nonii! Mä olin iha aitiopaikalla :D Kukkaa ei ollu ees

  VastaaPoista
 3. :D missä kohtaa sä siel sit olit:D?

  VastaaPoista
 4. Incaaaa: Ihan edessä!! Elisiis ihan rannassa, kukaa ei ollu mun ees ;)

  VastaaPoista